Hierbij willen wij u laten weten dat de inschrijvingen voor de 60e Tour de Junior te Achterveld is geopend. Stichting Tour de Junior bestaat dit jaar 60 jaar een goede reden om met meer renners een sportieve wielerweek in Achterveld samen met ons te vieren. Categorie 5 tot en met 7, nieuwelingen & nieuwelingen dames kunnen zich inschrijven voor de 60e tour, categorie 1 tot en met 4 voor de 14e jeugdronde van Achterveld.

Voor meer informatie en inschrijving, bezoek onze website www.tourdejunior.nl en like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom de Tour de Junior Achterveld.

We zien de inschrijvingen graag tegemoet!

Stichting Tour de Junior Achterveld

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 8 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben vanaf feburauri 2015 een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer